De titel zegt het eigenlijk al: de avond zal in kader staan van een wijnproeverij geserveerd met diverse spijzen. Maar niet alleen de wijnliefhebber komt aan bod, maar ook de liefhebbers van bieren, whisky, rum, gin tonic en sigaren wordt dit jaar gedacht. Wij nodigen u, samen met uw partner, familielid, zakenrelatie, buurvrouw of andere relatie, van harte uit voor dit evenement. Natuurlijk ontbreekt deze avond ook een band niet, zodat onder het genot van live muziek, een hapje en een drankje gezellig kan worden bijgepraat met bekenden maar ook nieuwe contacten kunnen worden gelegd. 

 

Kort samengevat wordt het een gezellige avond met andere ondernemers/ ondernemende mensen, vrienden en kennissen en steunt u hiermee gelijktijdig de goede doelen. Wat ons betreft een duidelijke win-win situatie!

 

Goede doelen 2016

Evenals voorgaand jaar is gekozen voor een drietal goede doelen. De drie doelen hebben elk een andere achtergrond. Zo is de handenwapper en circus Tadaa voor Heliomare een doel waarbij de Tafelaars van RT 44 de handen uit de mouwen steken en is het project Freedom through Education juist een internationaal doel waarbij scholen worden gebouwd voor achtergestelde kinderen in India. Onderstaand zijn de goede doelen nader toegelicht.

 

1.                         2.  KINDERBOEK     3. 

 

 

1. Heliomare te Wijk aan Zee – Goed doel met de handen uit de mouwen

Handenwapper => Ieder jaar nemen de tafelaars vergezeld met begeleiders van Heliomare diverse klassen mee op een onvergetelijke dag uit. Compleet verzorgd, dus inclusief speciaal vervoer/ begeleiding/ entree/ consumpties en plezier, gaan we een hele dag met de kinderen op stap naar een attractiepark. De heren tafelaars nemen hier graag een vrije dag voor en de gemaakte kosten om de dag te organiseren worden vanuit de fundraise betaald. 

 

2. Een mooi boek voor een onbegrijpelijke situatie 

Stel je bent 6 jaar oud en je bent ziek. Niet zo maar ziek, maar ernstig ziek. Je ligt in een ziekenhuis, er zijn artsen om je heen, je ouders doen raar, iedereen wil van alles van je weten, maar je begrijpt het zelf niet echt… Of je bent zelf niet ziek, maar je broertje is (ernstig) ziek. Je ouders zijn altijd bij je broertje, je moet op eens ergens anders wonen in een “RonaldMcDonaldhuis” (zonder hamburgers en clowns), je ouders huilen heel vaak en nota bene op je verjaardag komt alle familie langs, maar hebben ze geen aandacht voor jou, maar voor je broertje. Dat is niet leuk en je snapt het ook niet echt… Hoe gaat je hier mee om? 

Wij gaan als RT44 in eigen beheer een kinderboek laten schrijven voor deze kinderen. Dit boek kan deze kinderen in hun eigen wereld op eenvoudige manier een handvat geven in moeilijke situaties. Uiteraard laten we de boeken ook drukken en worden deze gratis uitgedeeld aan de kinderen. Mocht het een succes zijn en wordt er meer gedrukt, dan zullen we de royalty’s en opbrengsten doneren aan het Kindersfonds. 

 

3. Freedom through Education te Bangladele (India) – International goed doel

Freedom Through Education (FTE) bestaat sinds 1998 en bouwt scholen in India om kansarme kinderen enige opleiding te kunnen geven met als drive het alafabetisme uit te roeien. Round Table India heeft dit langdurige nationale project opgezet vanwege het besef dat opleiding de basis is van alle ontwikkeling. India heeft 260 miljoen kinderen waarvan er minder dan 100 miljoen enige vorm van opleiding krijgen.

In 1998 heeft Round Table Nederland Freedom Through Education verkozen tot internationaal serviceproject. FTE is uiteindelijk tot 2006 ondersteunt waarmee meer dan 150 scholen zijn gebouwd. Hierna zijn de (oud) tafelaars binnen een aparte stichting doorgegaan met funding waarmee de stichting tot de dag van vandaag nog actief is. Gezien het zeer aansprekende initiatief en de historische prestaties heeft Round Table Nederland besloten Freedom Through Education opnieuw als internationale project te verkiezen voor de periode 2014-2017.

Al sinds de eerste jaren steunt Round Table Nederland het Freedom Through Education project. Naast Round Table Nederland steunt ook Round Table Great Britain/Ireland en andere partijen waardoor het FTE project sinds zijn oprichting continu heeft kunnen bouwen. Sindsdien heeft Freedom Through Education meer dan 1.700 scholen kunnen bouwen met een totaal van meer dan 4.700 lokalen. Dit komt neer op een lokaal per kalenderdag sinds de oprichting!

Doelstelling van FTE is om in 2020 7.000 lokalen gebouwd te hebben waarmee 4,5 miljoen LAC (Look After Children) worden bereiken. Door middel van de fundraise zou Ronde Tafel 44 graag het laatste stukje bijdrage leveren, want afgelopen jaar hebben we bijna voldoende ingezameld om een nieuwe klaslokaal te bouwen voor de Round Table School van onze RT44-zustervereining in Bangalore. Er is nog een kleine bijdrage nodig voor het dak en het fijne timmerwerk. 

Wij hopen uiteraard dat u, door het hebben van een leuke avond!!, wilt en kunt bijdragen aan bovenstaande goede doelen. 

 

 

Prijzen en sponsoropties

 

Entreekaarten los

€ 25 per kaart, inclusief wijn/bierproeverij, live muziek en hapjes. 

Sponsoroptie 1

€ 150 dit is inclusief 2 entreekaarten en vermelding van logo op een sponsordoek welke op locatie zal komen te hangen.

Sponsoroptie 2

€ 300 dit is inclusief 2 entreekaarten en vermelding van logo (extra groot) op een sponsordoek welke op locatie komt te hangen.

Locatie

A9 Studio’s (voormalig Bob’s)
Westerwerf 1
1911 JA Uitgeest 

Dit jaar rijden op vaste tijden en routes (Beverwijk-Heemskerk-Uitgeest) bussen en om dit goed georganiseerd te krijgen horen wij graag of u hier gebruik van wilt maken.

Datum

Vrijdag 30 september 2016

Aanvang

Inloop 19:30 uur en aanvang 20:00 uur

De proeverij zal duren tot 22:00 uur en daarna zal er tot ca. 01:00 uur ruimte zijn voor netwerken/ nog meer muziek/ borrelen en natuurlijk plezier. Voor de volledigheid wordt opgemerkt dat de consumpties buiten de proeverij voor eigen rekening zijn. 

Wij zien uit naar uw reactie en hopen u uiteraard op vrijdag 30 september de hand te schudden en samen met u een wijntje te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *