Fundraise 2016

Sponsoren

Droomreis is gereed

Op woensdag 24 mei hebben we Droomreis Mogen overhandigen aan Aafke de Haan van het VUmc Ronald McDonald huis. In total zijn 300 exemplaren verstrekt aan de Ronald McDonald Huizen in Nederland, waar ze worden weggeven aan de broertjes en zusjes van zieke kinderen.

Schoolreisje Heliomare Onderwijs

Op vrijdag 2 juni zijn we met alle kleuters van Heliomare Onderwijs naar de Lineushof geweest. De Tafelaars lieten hun handen wapperen en deden de (persoonlijke) begeleiding van de kinderen onder het toezicht oog van de leraren. Financieel de gehele dag (inclusief bus, ijs en frietjes) mogelijk gemaakt door de Fundraise 2016.

Klaslokaal Round Table School Bangalore

De laatste loodjes voor het klaslokaal in Bangalore waren binnen. De school is inmiddels volledig gerenoveerd en de nieuwe lokalen staan.

Fundraise 2015

Sponsoren en bezoekers kunnen naar de gegevens van onze goede doelen vragen. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester (zie contact)

Klaslokaal Round Table School Bangalore

In 2015 hebben we geld ingezameld voor een nieuw klaslokaal voor de Round Table School in Bangalore. Round Table 44 Bangalore verdubbelt dit bedrag en draagt zorg voor de de bouw en een juiste besteding van het geld. Stichting FTE houdt hier toezicht op. Volg de voortgang van de bouw op de Facebookpagina van de school.

https://www.facebook.com/FTEtable44/?fref=ts

http://www.stichtingfte.nl/

Circusdag Heliomare

Dinsdag 27 september was Circus Tadaa! bij Heliomare. Meer dan 100 kinderen hebben de hele dag geoefend met koorddansen, eenwielerrijden en trapezezwaaien. De dag werd afgesloten met een spetterend optrede voor alle ouders, broertjes en zusjes. Het prachtig om de kinderen te zien genieten en te zien stralen op het podium.

Schoolreisje kleuters Heliomare

In mei 2016 hebben we weer een fantastisch schoolreisje gehad met de kleuters van Heliomare. De kleuters, leraressen en Taelaars hebben een topdag gehad bij Speeltuin Groenendaal in Heemstede.

 Huis achter de duinen

De special aanbouw voor de fietsen van het Huis achter de Duinen is gereed.

Fundraise 2014

Shirtjes G-hockeyelftal BHC Overbos
Clini Clowns
Dekbedden, boxkleed en controllers voor Ronald McDonaldhuis VUmc
Schoolreisje kleuters Heliomare Onderwijs

 

Fundraise 2013

Sinterklaascadeaus Voedselbank IJmond
Speelgoed RKZ Brandwondencentrum

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *