Las Vegas Fundraise 2018

Ook dit jaar zet TR44 Midden-Kennemerland zich in voor het goede doel en wel met een vernieuwd concept. Dit jaar kent de fundraise het thema “Las Vegas”. De avond zal bestaan uit een gezellige avond die wordt afgetrapt door een Jazzband. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om roulette, blackjack of poker te spelen. Geen ervaring? Geen probleem! Er is zelfs een pokerworkshop om zo je nieuwe carrière te starten. Toch niet veel geluk? Geen probleem, want er is de mogelijkheid om speelmunten bij te halen.

Daarnaast vindt er in de kelderbar een wijnproeverij plaats. Bevalt een van de wijnen? Dan is er zelfs de mogelijkheid om deze te bestellen. Wees er snel bij, want rond 22.00 worden de tafels en de kelderbar gesloten en wordt er plaatsgemaakt voor de DJ. Uiteraard is er bij de gewone bar de mogelijkheid om een drankje te halen.

In de tussentijd worden de munten geteld en worden de winnaars van het casino gedeelte bepaald. Mocht u een van de gelukkige zijn, dan wint u een van de volgende prijzen:

1. Nieuwste Samsung Tablet
2. Weekendje weg
3. Weekendje cabrio rijden
4. Dag in de Mazda MX-5 (cabrio) rijden

 

Goede doelen 2018

Skills4life foundation

Skills4life foundation gelooft in de waarden vanuit het judo en licht deze met een gespecificeerde methodiek verder uit. Zodoende levert Skills4life foundation een belangrijke bijdrage aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen waar ze de rest van un leven wat aan hebben. Met echte judomatten en complete judopakken tovert Skills4life Foundation de gymzaal van de school om tot een dojo en zorgen zij voor een totaalbeleving. Tijdens 4 fysieke lessen wordt er samen met “Entertrainers” middels een speciaal lespakket hard gewerkt aan de waarden vertrouwen, respect, discipline, weerbaarheid, beheersing, samenwerken en heel veel plezier. Een school krijgt naast de lessen op de mat een workshop voor alle leerkrachten om ook in de klas aan de waarden te werken. Tevens ontvangen zij toegang tot een digitale toolbox met inspiratie-oefeningen, welke het hele schooljaar door te gebruiken zijn.

TR44 streeft ernaar om zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen onder cluster 3 en 4 van het speciaal onderwijs dit programma aan te bieden. Dit zijn leerlingen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, zeer moeilijk lerende leerlingen, langdurig zieke leerlingen met een lichamelijke handicap, leerlingen met epilepsie, meervoudig gehandicapte leerlingen die zeer moeilijk leren en leerlingen met ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problemen.

KidsPower by Irene Heim

Irene Heim heeft een praktijk voor Integratieve Kindertherapie, Individuele Spelenderwijze Ontwikkelingsstimulering, Hypnotherapie en EMDR. In 2012 is Irene begonnen met het schrijven van de reeks ‘KidsPower’. ‘KidsPower’ zijn boekjes met powerverhalen. Verhalen over onder meer faalangst, druk in je hoofd, een ouder met kanker, pesten, overgewicht, boos zijn en verveling. De boekjes geven kinderen inzicht in het probleem en hoe ze het probleem zelf kunnen oplossen, want ieder kind heeft de power in zich om zelf op te lossen!

TR44 streeft er naar om zoveel mogelijk boekjes op de locaties te leggen waar deze het hardst nodig zijn. Denk daarbij aan praktijken, ziekenhuizen, opvanghuizen, etc. Daarnaast wordt het geld geïnvesteerd in onderzoek naar behandelmethodes voor psychologische problemen bij kinderen.

Heliomare

Ieder jaar steken de tafelaars hun handen uit de mouwen voor Heliomare. Ook dit jaar begeleiden alle tafelaars een kind uit de lagere klassen op schoolreisje. Kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebben zo de dag van hun leven. Zonder de steun van de tafel zouden er niet voldoende begeleiding zijn. Met het opgehaalde geld wordt er een bus gehuurd, de entree voor ieder kind betaald en krijgen ze allen te eten en te drinken die dag.

 

Entreekaarten

€ 20 per kaart, inclusief wijnproeverij, speelmunten, live muziek en hapjes.

Eventuele consumpties aan de bar kunnen worden afgerekend door middel van muntjes welke te koop zijn op locatie.

 

Locatie

Chateau Marquette

Marquettelaan 34

1968 JT Heemskerk

 

Datum

Vrijdag 18 mei 2018

 

Dresscode

Smartcasual

 

Aanvang

Inloop 19:30 uur en aanvang 20:00 uur

De proeverij zal duren tot 22:00 uur en daarna zal er tot ca. 01:00 uur ruimte zijn voor netwerken/ nog meer muziek/ borrelen en natuurlijk plezier. Voor de volledigheid wordt opgemerkt dat de consumpties buiten de proeverij voor eigen rekening zijn.

Graag vragen wij u bij interesse ons een mail te sturen of u voor de losse entreekaarten gaat (graag aantal opgeven) en/of voor een sponsoroptie. Wilt u zo vriendelijk zijn uw contactgegevens te mailen waar wij de kaarten (e-tickets) en factuur naar toe kunnen sturen of mailen.

Wij zien uit naar uw reactie en hopen u uiteraard op vrijdag 18 mei de hand te schudden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *